Nopeat ja luotettavat remontit vesivahingoille Nokian seudulla

Ota yhteyttä
maalausväline

NT-Kodit Oy toteuttaa kattavat vesivahinkoremontit ammattitaitoisesti Nokian seudulla. Meillä on remonteista yli 25 viiden vuoden kokemus ja paikallistuntemusta yhtä pitkältä ajalta. Vankka kokemuksemme ja osaavat tekijämme takaavat, että saat märkätilasi nopeasti ja tehokkaasti takaisin kuntoon vesivahingon sattuessa.

Nopea ja tehokas korjaus

Sattuiko vesivahinko? Hätä ei ole onneksi suuri – ainakaan, mikäli kotisi sijaitsee Nokian seudulla ja remonttisi hoitaa NT-Kodit. Meillä on käytössämme ajanmukaiset, laadukkaat kuivauslaitteet, joilla vesivahinkojen kuivaus- ja puhdistustyöt sujuvat nopeasti ja tehokkaasti. Osaavat ja ystävälliset ammattilaisemme hoitavat vesivahinkojen korjaukset vankalla kokemuksella.

Vesivahinkoremontit alkavat aina vaurioituneiden paikkojen avaamisella ja purkamisella. Tällä tavoin päästään käsiksi kostuneisiin eristeisiin, jotka poistetaan kokonaan, ja rakenteet päästään kuivaamaan koneellisilla kuivaimilla. Vesivahinkoremontin ei välttämättä tarvitse estää kodissa asumista, mutta kuivauslaitteet ovat päällä jatkuvasti. Uudenaikaiset laitteemme ovat tehokkaita, mikä mahdollistaa nopean kuivauksen.

Kuivauksen jälkeen rakenteet puhdistetaan ja desinfioidaan sekä tarvittaessa käsitellään homeenestoaineella. Vahingossa, jossa hometta on jo ehtinyt syntyä, voidaan homeenestokäsittelyllä turvata terveellinen asuminen tulevaisuudessa. Kun vesivahingot on saatu korjattua, aloitetaan rakennustyöt, joissa puretut ja vahingoittuneet materiaalit korvataan uusilla. Vesivahingon satuttua korjaustarkoituksessa toteutettu remontti tarjoaa siis mahdollisuuden esimerkiksi uudenlaisten pintojen tekemiseen. Vesivahinko on ikävä juttu, mutta NT-Kodit pitää huolen siitä, että sen korjaaminen hoituu mahdollisimman mukavasti! 

Huoneistoremontit

Sertifioitu tekijä

VTT on Suomen valtion alainen yhtiö, joka myöntää useita eri sertifikaatteja rakennusalalle. VTT:n yleisimpiä sertifikaatteja ovat juuri märkätilojen vedeneristäjä- sekä laatoittajasertifikaatit. 


Näitä sertifikaatteja ei vaadita remontintekijältä kuluttajien
tilaamissa sauna- ja kylpyhuoneremonteissa. Kuitenkin juuri kuluttajan kannalta on erittäin järkevää valita sertifioitu tekijä. Sertifikaatti toimii takeena urakoitsijan riittävästä osaamisesta, johon kuuluu muun muassa tieto materiaaleista, ja siten myös hyvästä ja turvallisesta lopputuloksesta. 


VTT:n sertifioimana yrityksenä on NT-Kodit erinomainen valinta vesivahinkoremontillesi. Saat meistä luotettavan kumppanin!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Mikäli tiloissasi  Nokian seudulla on sattunut vesivahinko, NT-Kodit hoitaa tilasi takaisin kuntoon nopeasti ja tehokkaasti. Ota yhteyttä meihin, ja teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen. Kun vahinko on sattunut, älä turhaan odota, vaan ota yhteyttä mahdollisimman nopeasti, jotta voit välttyä mahdollisilta lisävahingoilta. Vuosien toimintamme aikana olemme hioneet vesivahinkoremonttiprosessimme huippuunsa, mikä mahdollistaa edullisen tarjouksen tekemisen. Tavoitat meidät sähköpostilla, puhelimitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella. Mikäli sinulla on kysyttävää vesivahinkoremonteistamme, vastaamme kaikkiin kysymyksiisi mielellämme!