NT-Kodit – remontit ammattitaidolla Nokian seudulla

Ota yhteyttä
maalitela

NT-Kodit Oy on Nokian seudulla toimiva remonttien asiantuntija. Olemme toimineet alueella ja alalla jo yli 25 vuoden ajan. Meille on siis vahvan osaamisen lisäksi kertynyt vankka paikallinen tuntemus. Hoidamme ammattitaitoisesti kaikki kokonaisvaltaisiin remontteihin liittyvät tehtävät, kuten maalaustyöt, tapetoinnit sekä kaikki kirvesmiehen ja timpurin työt. Palvelumme jakautuvat kahteen pääasialliseen osioon: vesivahinkoremontteihin ja huoneistoremontteihin.

Asiakkainamme on yhtä lailla taloyhtiöitä, yksityisiä talouksia sekä yhteisöjä. Palvelemme Tampereen talousalueella. Olipa kyseessä märkien tilojen tai koko asunnon remontti, valitse remonttisi tekijäksi Nokian seudulla kokenut NT-Kodit!

Vesivahinkoremontit

Meiltä saat nopean ja tehokkaan vesivahingon korjauksen! Osaavat ammattilaisemme arvioivat vahingon laadun ja vakavuuden sekä tekevät suunnitelman tarvittavalle remontille, jolla tilat saadaan jälleen kuntoon.

Tutustu tarkemmin

Huoneistoremontit

NT-Kodit on toteuttanut vuosien toimintansa aikana satoja remontteja. Kaikki huoneistoremonttimme toteutetaan räätälöityinä kunkin asiakkaan erityistarpeiden mukaan.

Tutustu tarkemmin

NT-kodit hoitaa kaiken!

Me ymmärrämme, että sopivan remontoijan löytäminen ja valitseminen voi olla vaikeaa lukuisten vaihtoehtojen joukosta. NT-Kodit on toiminut rakennusalalla jo yli 25 vuoden ajan. Työmme laadun takeena ovat pitkä kokemus sekä vuosien varrella kertyneet lukemattomat tyytyväiset asiakkaat, jotka kääntyvät puoleemme yhä uudestaan. 


Märkätiloja ja huoneistoja remontoitaessa virheisiin ei ole varaa. Erityisesti märkätiloissa huolellinen työ on jo turvallisuuden tähden todella tärkeää. Mikäli virheitä sattuu, voivat ne paljastua vasta myöhään, remontin valmistuttua jo kauan sitten. Mikäli huolimattomuudesta johtuneita virheitä joudutaan korjaamaan jälkikäteen, voi se vaatia paikkojen uudelleen avaamista. Tämä maksaa tietysti sekä turhaa vaivaa että aikaa. Myös taloudelliset kustannukset voivat nousta suuriksi. 


Suosittelemmekin aina valitsemaan alan kokeneen toimijan remonttiesi tekijäksi, jotta voit itse ottaa rennosti ja luottaa siihen, että kaikki hoidetaan alusta alkaen oikein ja alalla vallitsevien standardien mukaisesti.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys voidaan myöntää yksityiselle taholle, joka teettää ulkopuolisella palveluntarjoajalla esimerkiksi kunnossapitotöitä
kotona tai vapaa-ajan asunnossa. Verovähennyksellä voit välillisesti vähentää omia kustannuksiasi merkittävästikin. 


Remonteista suuri osa kuuluu vähennettävien töiden piiriin. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten mikäli taloudessa asuu kaksi henkilöä, voivat he yhdessä saada vähennystä enemmän kuin yksin asuva. Muistathan siis hakea verovähennystä teettämistäsi töistä. Verohallinto arvioi jokaisen tapauksen erikseen, joten tutustu verovähennykseen tarkemmin Verohallinnon sivuilla.

Kotitalousvähennys Verohallinnon sivuilla

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Mikäli olet harkinnut asuntosi tai liiketilasi remontoimista tai kiinteistössäsi on sattunut vesivahinko, ota yhteyttä alan ammattilaiseen. Tavoitat NT-Kodit sähköpostilla, puhelimitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella. Teemme sinulle aina kilpailukykyisen tarjouksen! Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, voit myös pyytää lisätietoja palveluistamme ja vastaamme mielellämme.

Ota yhteyttä